Länkar

Detta är en samling länkar som då och då utökas när nya resmål tillkommer. Här är det inte fokus på en viss sorts destination, utan allt från storstäder till charterresmål får plats.Olika platser att resa till

www.alicantepanien.se

Alicante är en stad som man gärna åker till för att möta våren. Klimatet här gör att man redan i april kan gå runt i t-shirt om solen kikar fram, vilket den ju ofta gör här.

www.edinburghguiden.se

En stad som Edinburgh måste ju locka med annat än vackert väder, och det gör man sannerligen här. Det finns så mycket att se och göra i Edinburgh att man blir smått vimmelkantig.

www.santorinigrekland.se

Den grekiska ön Santorini må ha blivit lite för populär för sitt eget bästa, men om man åker hit under lågsäsong hittar man fortfarande den där atmosfären som har gjort ön till ett så mytomspunnet resmål.

www.tobagoguiden.se

Den där drömmen om paradisstränder som så många har under vintern har nog hämtat mycket av sin inspiration från Tobago. Här finns sannerligen allt som behövs för att kunna lata sig i en hängmatta på stranden.

www.weekendbarcelona.se

Många håller nog Barcelona som den allra charmigaste storstaden i hela Europa. Här finns en bra mix av arkitektur, stränder, mat, shopping och kultur. Till detta kommer förstås det trevliga vädret med gott om soldagar.

www.splitkroatien.se

Denna kroatiska kuststad är en port ut till den härliga skärgården utanför. Man flyger till flygplatsen i Split och fortsätter sedan med färja ut till någon av alla vackra öar som finns utanför. Split är också en väldigt trevlig stad i sig som man gärna uppehåller sig i ett par dagar.